Annmarie Falk Skovgaard

Jeg er selvstændig, autoriseret fysioterapeut, og har siden jeg blev uddannet i 2005 haft mit fokus på børnefysioterapien.

Visionen
I flere år, har jeg drømt om at åbne min egen klinik, og tilbyde individuelt skræddersyet behandling og rådgivning til børn og deres familier.

Min erfaring
Jeg har bred erfaring, både fra det specialiserede og det almene område. Jeg har bl.a. været ansat på hospital, i kommunalt regi, på specialskole, og i mange år i en specialbørnehave. Senest har jeg været ansat i Specialrådgivningen for VISO i et landsdækkende tilbud, hvor jeg sammen med mine tværfaglige kolleger ydede udredning af førskolebørn med komplekse vanskeligheder, samt rådgivning til familie og fagligt netværk omkring barnet. 

Fra min egen familie kender jeg til autisme, stress, angst, depression og skolevægring. Min erfaring er derfor ikke kun faglig, men også fra “den anden side af bordet”

Min hverdag
Jeg møder forældre til børn med meget forskelligartede udfordringer. Det kan være enkle, forbigående problematikker, eller gennemgribende, komplekse vanskeligheder. Ikke to børn eller familier er ens. Behovet for indsats vil derfor altid tage udgangspunkt i lige netop jeres barn og familie.

Min tilgang
Jeg har en meget helhedsorienteret tilgang til arbejdet med børn og unge, og jeg sætter stor pris på at indgå i tværfagligt samarbejde. Den vigtigste samarbejdspartner er selvfølgelig barn og familie, men jeg har gennem tiden også arbejdet tæt sammen med mange forskellige faggrupper. Min erfaring er, at de bedste resultater opnås gennem en fælles, koordineret indsats, med udgangspunkt i jeres barns styrker, udfordringer og behov, for derigennem at nå målet om en større livskvalitet for jeres barn og familie. 

Sammen med min familie, bor jeg omgivet af dyr, marker og skov, og det er også her, midt i den falsterske natur, jeg har min klinik. Naturen er et redskab jeg bruger meget. Både personligt, til at regulere mit eget nervesystem og stressniveau, men jeg tænker det også ind i behandling og rådgivning

Kontakt mig
Tag endelig kontakt og lad mig høre om jeres udfordringer og lad os sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe lige præcis jeres familie - Jeg glæder mig til at møde jer.

Klinikken

Følg mig på Facebook